Agentia "NewsIn"

Adresa web: http://www.newsin.ro

Agentie de presa din orasul Bucuresti

Cea mai noua si mai dinamica agentie de stiri de pe piata romaneasca.

Agentia de presa NewsIn a fost accesata de 2798988 ori.

Alte stiri din agentia de presa NewsIn

» Ponta: 75% din beneficiarii retrocedărilor au fost din afara ţării (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că doar 25% dintre beneficiarii retrocedărilor au fost din România, iar 75% din afara ţării, punctând că acest lucru a provocat un important export de capital.

» Ponta: Avem voie să dăm doar iniţialele celor care au fost despăgubiţi (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că legea privind protecţia datelor personale îi dă dreptul să prezinte doar iniţialele celor care au fost despăgubiţi, punctând că se studiază un cadrul legal prin care să se poată accesa întregul nume.

» Ponta: Statul român nu mai face restituiri în natură către cesionari (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că statul român nu va mai face restituiri în natură către cesionari, ci doar către către proprietari şi urmaşii acestora.

» Ponta: Nu se mai pot depune noi dosare de restituire (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă privind legea retrocedărilor, că nu se mai pot depune noi dosare de restituire.

» Ponta: Voi solicita structurilor centrale să fie atente; cesionarii vor merge peste primari (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a susţinut, vineri, că va solicita structurilor centrale să fie foarte atente până la adoptarea legii , afirmând că “mulţi dintre cesionari îşi vor da seama că ticăie ceasul şi se vor duce peste primari”.

» Ponta: Fac un apel către cultele religioase să susţină legea retrocedărilor (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a făcut, vineri, un apel către cultele religiose de a susţine lege privind retrocedările, afirmând că, atunci când îşi va angaja răspunderea în Parlament pentru acest proiect, le va cere acestora “toate scuzele” în numele României privind abuzurile statutului comunist.

» Traian Băsescu: Kim Jong-un este imatur, un omușor fără minte (12.04.2013)

Preşedintele Traian Băsescu a declarat la Digi24 că liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, este “imatur” şi “un omuşor fără minte” pentru că a ameninţat că poate lovi cu rachete Guam şi Japonia, în condiţiile în care dispune de numai trei rachete, iar marina SUA este în zonă şi are sistem de intercept

» Liberalii atacă guvernarea pe Legea retrocedărilor:Nu sunt de acord cu asumarea răspunderii (12.04.2013)

Asumarea răspunderii guvernamentale pe Legea retrocedărilor,anunţată de premierul Victor Ponta,stârneşte discuţii aprinse în interiorul USL.Liberalii consideră că Legea retrocedărilor este un “subiect sensibil” şi îl critică pe Victor Ponta pentru decizia de a trece legea prin asumare de răspundere.

» Ponta, după reacţia dură la adresa Cristianei Anghel: „A fost o exprimare nefericită şi o regret" (12.04.2013)

Premierul Victor Ponta a ţinut, vineri, să îşi ceară scuze public după reacţia dură avută la adresa senatoarei PC, Cristiana Anghel. Ponta a spus că-şi regretă exprimarea şi consideră că aceasta a fost greşit înţeleasă.

» Ministrul Agriculturii a vizitat patru companii din Moldova (12.04.2013)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a vizitat vineri societatea SC Suinprod SA Roman, din judetul Neamț, unitate aparținând grupului Kosarom, având ca obiect de activitate creșterea porcinelor.