Agentia "Mediafax"

Adresa web: http://www.mediafax.ro

Agentie de presa din orasul Bucuresti

Agentia de presa Mediafax. Stiri interne si externe in timp real.

Agentia de presa Mediafax a fost accesata de 881639 ori.

Alte stiri din agentia de presa Mediafax

» APADOR-CH: Faptul că un om are la bancă conturi ţine de viaţa privată (24.05.2016)

Organizaţia care apărără drepturile omului în România, APADOR-CH, condamnă modificarea Codului penal şi de procedură penală prin ordonanţă de urgenţă, mai ales că în aceasta au fost strecurate modificări de care vizează drepturile fundamentale, cum este cel prin care procurorii cer date de la bănci.

» Ministerul Muncii face o nouă ofertă privind salariile din învăţământ, în trei etape de aplicare. Ce prevede documentul (21.05.2016)

Ministerul Muncii a avansat o nouă ofertă privind salariile din învăţământ care propune trei etape de aplicare: corecţiile ar urma să fie implementate începând cu august 2016, noua grilă de salarizare din august 2017, iar bonusul de performanţă ar urma să se aplice din ianuarie 2018.

» BAC 2016: Încep înscrierile pentru sesiunea specială a Bacalaureatului, prima probă va avea loc pe 16 mai (14.05.2016)

Încep înscrierile pentru sesiunea specială a Bacalaureatului, sâmbătă, care este susţinută de elevii olimpici şi absolvenţii de liceu care dau admiterea la universităţile din străinătate, potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei.

» Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este audiat la DNA: Prezenţa mea aici arată că nimeni nu e mai presus de lege, eu dorm liniştit (13.05.2016)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, vineri dimineaţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a da declaraţii într-un dosar de corupţie.

» Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este audiat la DNA (13.05.2016)

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a ajuns, vineri dimineaţa, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a da declaraţii într-un dosar de corupţie.

» A fost descoperit anticorpul pentru cancer (10.05.2016)

Cercetătorii de la Universitatea Duke din Statele Unite au creat un medicament anti-cancer pe baza unui anticorp preluat de la persoanele rezistente la cancer, care ucide celulele tumorale, lăsându-le pe celelalte neatinse, notează The Independent.

» 10 curiozităţi despre cofeină (05.05.2016)

De la faptul că sângele păstrează cofeina timp de câteva ore până la rolul acesteia în agricultură, cofeina ascunde o serie de lucruri interesante pe care orice băutor de cafea ar trebui să le ştie, potrivit CSID.

» COMENTARIU. De la antilopele gnu la Cărţile Junglei: Victor Ponta îl aseamănă pe Klaus Iohannis cu King Louie (04.05.2016)

Este politica o junglă? Se pare că da. În disputele din ultima vreme, am auzit aceste etichete: Zgonea compară PSD-ul cu o turmă de antilope. Victor Ponta spune despre preşedintele Iohannis că este King Louie din Cărţile Junglei. Deputatul PNL Mihăiţă Calimente îl aseamănă pe Ponta cu "şarpele Kaa".

» Liviu Avram: În 2012, nu am văzut carenţa sistemului, USL era uriaş. Acum votul este disipat (04.05.2016)

Jurnalistul Liviu Avram a declarat, miercuri, că apelul la Curtea Constituţională a fost singura resursă rămasă disponibilă pentru a corecta legea electorală, afirmând că deşi în anul 2012 s-au organizat alegeri într-un singur tur, existenţa USL l-a împiedicat să vadă carenţa sistemului de vot.

» Ancheta ATENTATULUI de la Bruxelles DEZVĂLUIE că ATACUL trebuia să aibe loc în FRANŢA. De ce s-au răzgândit TERORIŞTII! (10.04.2016)

.